Westrik Verhuur
Vakantiewoning Scharendijke, Strand 89    Vakantiewoning Brouwershaven, Herckenstein 78    Vakantiebungalow Brouwershaven, Unio 43


Wees niet te laat en boek direct via deze pagina!
Westrik Verhuur

Genieten van Zeeland? Hier kan het!

Geniet van het mooie Zeeland in deze luxe vakantiewoning. Deze woning ligt direct aan het Grevelingenmeer op Landal Port Greve. Op dit mooie park beleeft u volop plezier op en rond het water. Zandkastelen bouwen, een strandwandeling maken of zwemmen in het overdekte zwembad.

Deze woning is volledig gerenoveerd en biedt u alle mogelijke luxe zodat u eigenlijk het park niet meer afwilt. Wilt u dat toch, dan is er in de omgeving heel veel te doen voor jong en oud. U kunt letterlijk alle kanten op.

Kijk eens op de website om te zien wat deze vakantiewoning allemaal te bieden heeft. Bekijk alle voorzieningen die zowel het huis als het park u te bieden hebben. En zorg dat u niet te lang wacht met reserveren, want vol is vol!


De Woning
de indeling en de inrichting

Onze luxe vakantiewoning staat op het park Landal Port Greve vlakbij het plaatsje Brouwershaven, aan de voet van de Brouwersdam. Het heeft een grote tuin (300m2) en biedt veel privacy. Deze woning is heel erg geschikt voor een rust-, fiets-, strand- of watersportvakantie.
De woning is in 2020 volledig gerenoveerd, is gezellig ingericht en ruim voorzien van allerlei extra's. Kortom, de perfecte plaats om te genieten van de provincie met de meeste zonuren van Nederland.

Lees verder

woning2_voorblad

De Omgeving
het mooiste van Zeeland

Lekker wandelen door de duinen of picknicken op het strand. Geniet van het buitenleven langs een van de routes van het uitgebreide Zeeuwse wandelnetwerk. U kunt natuurlijk ook een stadswandeling maken in de monumentenstad Zierikzee. Of stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes langs het Grevelingenmeer. Achter de brede dijken in het boerenachterland vindt u schitterende fietspaden. Ontdek de bossen van Boswachterij Westerschouwen, ontdek de dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en ga langs het Grevelingenmeer. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken uw rondje compleet.

Lees verder

zierikzee

Reserveren
Ga genieten in Zeeland

Wacht niet te lang met boeken. Bijzondere plekjes zoals deze luxe vakantiewoning zijn nooit lang meer vrij. En inderdaad, vol = vol.
Kijk welke periode u nog kunt boeken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. 
Klik op de link om naar de pagina te gaan waar u uw keuze kunt maken.

Lees verder

Reserveren