Westrik Verhuur
Vakantiewoning Scharendijke, Strand 89    Vakantiewoning Brouwershaven, Herckenstein 78    Vakantiebungalow Brouwershaven, Unio 43


Wees niet te laat en boek direct via deze pagina!
Westrik Verhuur

De Omgeving

Het park biedt de volgende voorzieningen 
- overdekt zwembad (gratis toegangskaart in de bungalow). Let op: in deze coronatijd is het zwembad niet altijd open. 
- tennisbaan,
- fiets- en skelterverhuur
- diverse kinderspeelplaatsen 
- speelveld
Voor uw verse broodjes en alle boodschappen is er op loopafstand een grote PLUS supermarkt. Deze is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 (zondag tot 18.00). Deze supermarkt ligt naast het park. Ook vlees van Vleesboerderij Boot wordt hier verkocht.

Scharendijke is een favoriete toeristische plek voor duikers, het Grevelingenmeer is op loopafstand van het park. Scharendijke zelf kent een prachtige haven met verschillende restaurants waar u een geweldig uitzicht hebt op het Grevelingenmeer.
Bij duikers is het Grevelingenmeer favoriet!
In de omgeving van Scharendijke zijn veel gezellige uitgaansmogelijkheden voor jong en oud. Wat te denken van een heerlijke strandwandeling aan de Noordzee, waar u ook culinair kunt genieten bij verschillende restaurants aan zee.

Het strand ligt op 2 km van het park. Heel goed te doen op de fiets. Maar met de auto kan natuurlijk ook. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het strand. Aan het strand zijn diverse strandpaviljoens aanwezig om heerlijk te genieten.

De woning ligt op loopafstand van het Grevelingenmeer en de gezellige jachthaven. Hier zijn diverse eetgelegenheden, net als in het dorp Scharendijke

Kortom een geweldige omgeving om eens lekker te ontspannen!

Renesse ligt op 6 km afstand. Een toeristisch dorp met leuke winkeltjes, terrassen en markten.
Bouwershaven ligt eveneens op 6 km afstand. Dit pittoreske dorp kent prachtige oude huisjes en een grote haven.
Zierikzee is ook een plaats waar u zeker een bezoek aan moet brengen. Het is alsof de tijd terug wordt gezet. Mooie oude huisjes, een mooie haven en heerlijke restaurants. Bij de haven zijn er enkele gespecialiseerd in kreeft en visgerechten. Natuurlijk kunt u daar ook andere gerechten bestellen.

Er zijn talloze fietsroutes. Een aanrader is om langs de Oosterschelde te fietsen.

Schouwen-Duiveland is om in je hart te sluiten.