Westrik Verhuur
Vakantiewoning Scharendijke, Strand 89    Vakantiewoning Brouwershaven, Herckenstein 78    Vakantiebungalow Brouwershaven, Unio 43


Wees niet te laat en boek direct via deze pagina!
Westrik Verhuur

Genieten van Zeeland? Hier kan het!

Geniet van het mooie Zeeland in deze luxe vakantiewoning. Gelegen aan de Brouwersdam in het plaatsje Scharendijke bevindt zich park Zeeland Village. Aan de rand van dit mooie en rustige park vindt u deze uiterst luxueuze vakantiewoning.

Deze woning is recent volledig gerenoveerd en biedt u alle mogelijke luxe zodat u eigenlijk het park niet meer afwilt. Wilt u dat toch, dan is er in de omgeving heel veel te doen voor jong en oud. U kunt letterlijk alle kanten op.

Kijk eens óp de website om te zien wat deze vakantiewoning allemaal te bieden heeft. Bekijk alle voorzieningen die zowel het huis als het park u te bieden hebben. En zorg dat u niet te lang wacht met reserveren, want vol is vol!


De Woning
de indeling en de inrichting

Onze vrijstaande en luxe vakantiewoning staat op het park Zeeland Village in het plaatsje Scharendijke, aan de voet van de Brouwersdam. Het heeft een grote tuin (550m2) en biedt veel privacy. Deze woning is heel erg geschikt voor een rust-, fiets-, strand- of watersportvakantie.
De woning is in 2017 volledig gerenoveerd, is gezellig ingericht en ruim voorzien van allerlei extra's. Kortom, de perfecte plaats om te genieten van de provincie met de meeste zonuren van Nederland.

Lees verder

De woning

De Omgeving
het mooiste van Zeeland

In de omgeving van Scharendijke zijn veel gezellige uitgaansmogelijkheden voor jong en oud! Wat te denken van een heerlijke strandwandeling aan de Noordzee, waar u ook culinair kunt genieten bij verschillende restaurants aan zee? Het strand ligt op 2 km van het park. Prima te doen op de fiets. Het kan natuurlijk ook met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het strand. Of ga een naar het Grevelingenmeer met zijn gezellige jachthaven en diverse eetgelegenheden.

Lees verder

de omgeving

Reserveren
Ga genieten in Zeeland

Wacht niet te lang met boeken. Bijzondere plekjes zoals deze luxe vakantiewoning zijn nooit lang meer vrij. En inderdaad, vol = vol.
Kijk welke periode u nog kunt boeken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Dat kan al vanaf €260,- (excl. bijkomende kosten).
Klik op de link om naar de pagina te gaan waar u uw keuze kunt maken.

Lees verder

Reserveren