Westrik Verhuur
Vakantiewoning Scharendijke, Strand 89    Vakantiewoning Brouwershaven, Herckenstein 78    Vakantiebungalow Brouwershaven, Unio 43


Wees niet te laat en boek direct via deze pagina!
Westrik Verhuur

De Omgeving

Het park biedt de volgende voorzieningen 
- overdekt zwembad (gratis toegangskaart in de bungalow),
- tennisbaan,
- fiets- en skelterverhuur
- diverse kinderspeelplaatsen 
- speelveld
Naast het park ligt een grote supermarkt waar u elke dag vers brood en broodjes, prachtige groentes fruit etc kunt krijgen. Ook vlees van de vleesboerderij Boot wordt hier verkocht.

Ga lekker wandelen door de duinen of strijk met een goedgevulde picknickmand neer op het strand. Geniet van het buitenleven langs het Kiekendiefpad of een van de vele andere routes van het uitgebreide Zeeuwse wandelnetwerk. U kunt natuurlijk ook een stadswandeling maken in de monumentenstad Zierikzee. Schuif dan ’s avonds gelijk aan voor Zeeuwse mosselen in één van de gezellige restaurants.
Of stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes langs het Grevelingenmeer. Achter de brede dijken in het boerenachterland vindt u schitterende fietspaden. Ontdek de bossen van Boswachterij Westerschouwen, ontdek de dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en ga langs het Grevelingenmeer. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken uw rondje compleet.Scharendijke is een favoriete toeristische plek voor duikers, het Grevelingenmeer is op loopafstand van het park. Scharendijke zelf kent een prachtige haven met verschillende restaurants waar u een geweldig uitzicht hebt op het Grevelingenmeer.
Bij duikers is het Grevelingenmeer favoriet!

In de omgeving zijn veel gezellige uitgaansmogelijkheden voor jong en oud. Wat te denken van een heerlijke strandwandeling aan de Noordzee, waar u ook culinair kunt genieten bij verschillende restaurants aan zee.

Het strand ligt op fietsafstand van de woning en is ook met de auto goed te bereiken. Aan het strand zijn diverse strandpaviljoens aanwezig om heerlijk te genieten. 
Kortom een geweldige omgeving om eens lekker te ontspannen!

Renesse ligt op 10 km afstand. Een toeristisch dorp met leuke winkeltjes, terrassen en markten.
Bouwershaven is een pittoreske dorp kent prachtige oude huisjes en een grote haven.
Zierikzee is ook een plaats waar u zeker een bezoek aan moet brengen. Het is alsof de tijd terug wordt gezet. Mooie oude huisjes, een mooie haven en heerlijke restaurants. Bij de haven zijn er enkele gespecialiseerd in kreeft en visgerechten. Natuurlijk kunt u daar ook andere gerechten bestellen.

Er zijn talloze fietsroutes. Een aanrader is om langs de Oosterschelde te fietsen.

Schouwen-Duiveland is om in je hart te sluiten.